Födelsedagsfest

Igår var jag hemma hos Tina på födelsedagsfest/inflyttningsfest, hon har ju dock bott i lägenheten i drygt två veckor och fyller inte år förren i februari, men det var en awesome fest anyway. Trevliga människor, roliga spel och mer därtill. Kände mig sjuk fram tills i fredags kväll ungefär då mådde jag bättre. Kan vara all idrott som gör att imunförsvaret inte är det bästa. Men hur som helst så blev jag frisk i tid och kunde komma och jag är glad att jag gjorde det. För det var en bra kväll på alla sätt och vis.

and when i woke up this morning i did it with a smile on my face and the sun in my eyes!

More winterÄnnu mer snö har kommit och jag som hade hoppats att den skulle försvinna snart. Det börjar bli lite tråkigt med all den här snön och det kalla vädret. Sen när snön väl kommer att smälta bort så kommer jag inte bli av med den ändå. i mitten/slutet på mars kommer vi att åka iväg på skidresa med skolan. Det kan bli riktigt kul men det är ju ännu mer snö där! Jag tror till och med att skidresan är under min födelsedag så det kan bli riktigt kul. Men snön ska försvinna, nu nu nu ... tycker jag!

En annan kul grej jag kan berätta om är dagens fotbollsmatch mellan Manchester United och Blackpool. Blackpool tar ledningen med 0-2 i första halvlek vilket får mig att må förbannat dåligt då vi (unitedfans) är så stolta över att vara obesegrade i premier leauge hitills. och så förblir det... för i andra halvlek i 72, 74 och 88 minuten så gör vi mål, vänder och vinner matchen! Tina trodde inte på mig och var jättesur över att matchen skulle gå åt pepparn, but it didn't! Det gäller att tro på det, då går det vägen!  HELNÖJD

Andra tankar... Jag vet inte riktigt, jag fattar inte riktigt jag är helt "enkelt" väldigt förvirrad.


Beroende
Det är såhär att jag har gått och fått ett beroende, ett beroende jag först inte var så stolt över då jag hade intalat mig själv att inte titta på den här serien över huvud taget. Men sen tittar man på några avsnitt ändå och blir helt fast? Vad gör man då, jo man fortsätter ju kolla såklart. På tre dagar har jag nu lyckats att komma en bit in på säsong tre av Greys Anatomy. Från början så blev jag väl introdocerad till att se detta av en väldigt inflytelserik tjej! Tina känn dig träffad! Men sen tänkte jag att jag ska nog inte se på det iallafall men jag såg ett avsnitt till, och ett till ... och ett till. Det har fortsatt så sen dess.

Jag har säsong 1, 2 och 3 så tänkte se klart 3:an sen ska jag låna de resterande tre säsongerna av Tina. Damn you!

Sitter faktiskt och tittar på Greys Anatomy just nu, och det lär fortsätta i minst en och en halv timme till skulle jag tro. Sen ska jag försöka sova lite inför morgondagens idrottslektion som kommer att bestå av (Hopp och kast-teknik) Väldigt varierande kurs inom idrott jag går, vi berör alla muskelgrupperna. (Igår hade vi ett LEKPASS på fyra timmar) Jätteroligt!Kändisfest


Gårdagen bestod även denna av lite festligheter. Det var så att Sanne och Isabelle, två studenter här på linnéuniversitetet bestämde sig för att fira sin födelsedag tillsammans. I och med att dessa då fyller 25 vardera så blev det då alltså en 50-årsfest med ett tema.

Temat var till en början "Kändis" med andra ord ska du klä ut dig, eller likna en kändis. Då folk fick problem med att komma på kändisar så ändrade de planerna så att man även fick vara karaktärer från filmer och dylikt. Själv hade jag planer på att vara Björn Borg, Jesus, Svampbob fyrkant eller Jimmy Åkesson men efter att superplanen med svampbob fyrkant gick i stöpet och så även Björn Borg så fick jag lite panik. Men kära lilla Lill-boris (Anton) panikkörde mig hem till mina föräldrar på Öland för att hämta min kostym och slängde in mig i gänget från filmen Reservoir dogs. Jag fick titeln, Mr. Orange (En undercover snut som senare blir dödad av Mr. White som i sin tur tuggar tandpetare hela tiden. För den delen så har jag inte ens sett filmen men vi gjorde det bra ändå.

Det var en trevlig kväll med många bekanta ansikten och även en hel del totalt obekanta (iallafall för mig) Valde att inte dricka alldeles för mycket då fredagen hade resulterat i en ovanligt låg mängd blod i alkoholomloppet,
även den kvällen var kanon.

Sen förstår jag inte riktigt hur man alltid hänger upp sig på det sakerna som varit dåliga, för det är verkligen bara de som sätter sig i minnet. Men dåliga saker leder till bra saker (efter regn kommer solsken), fick spendera mer tid med "The one" så att säga. Det är viktigt för mig, vad som än händer så är det allt som betyder något. För första gången på länge kunde vi hålla en riktig konversation, eller ja nästan en riktig konversation iallafall. Kändes ju fortfarande lite stelt.. eller jättestelt till och från faktiskt. Det finns så mycket man vill säga men .. sen kan man inte säga det. Men det var iallafall ett steg, i någon riktning. jag vet inte åt vilket håll men det är alltid något. Det är knepigt med känslor det kommer det alltid att vara. Jag vet vart jag står och det kommer inte att förändras. Jag skulle inte tveka en sekund ifall jag fick chansen att göra något annorlunda, jag gör vad som helst!

Men nu ska jag iväg och bryta mitt nyårslöfte eller ... jag bryter det inte eftersom nyårslöftet innehöll en viss form av dispens så att jag skulle kunna äta lite onyttig mat någongång då och då. (t.ex en gång i månaden) eller mer sällan. Så hur som helst blir det en Pizza idag.SkolarbeteDet är så fruktansvärt roligt att läsa kursen AU1-2010 som innehåller allt från så kallad Hållbar utveckling, värdegrund, jämställdhet, psykologi och lärandeprocesser? Herregud säger jag vilken totalt ointressanta delkurser. Snart börjar det roliga på idrottsprogrammet det är ju trots allt bara ett fåtal dagar kvar. Det är närmare bestämt idrotten som börjar och det ska bli fruktansvärt toppen. Har många roliga moment att gå igenom. Allt från fotvandring vid kebnekaise, cykelturer i bergen. Kajakpaddling i forsen med mera.

Det här kommer att bli ett bra år känner jag.


SpIIkBandy 2010


Obs: Tjejen på bilden har inte med texten att göra förutom att även hon deltog under SpIIkbandyn

Det hände mycket under 2010 och jag tänker inte berätta om allt självklart inte för det skulle bli en hel blogg om alla härliga händelser. Istället tänkte jag berätta lite om ett event som brakade loss mellan den 26 - 28 november. Det är en så kallad innebandy turnering som anordnas av SpIIk, som är en studentkår för teknologerna (media) så att säga. Studenter från hela sverige kunde anmäla sig till turneringen för att delta. Dricka var ju ett måste under turneringen, förfest, mellanfest, turnering och efterfest. thats it liksom och många andra lekar runt detta så som ölhäfv med mera!

Vi var ett antal lag från kalmar men det var just mitt lag som man skulle hålla ett extra öga på för vi hade gått in med inställningen, "vi ska vinna detta" vilket vi förståss inte gjorde... men det var inte långt ifrån. Hade inte fyllan gjort sitt så hade nog klubborna gjort det istället. Redan i gruppspelet var vi tippade vinnare, vi kommer in i slutspelsomgångarna med 19-0 i målskillnad och tänker inte släppa in några mål.
När väl ölen hade gjort sitt så tog aggressionen över, minsta lilla tackling ledde till hämd som var dubbelt så hård. Matchen blåstes av 8 gånger men vi lyckades tillslut spela klart den men förlorade ändå (pga vi blev diskvalificerade) haha. Herregud vilken kväll, men jag kan bara säga en sak. Kvällen bjöd på de absolut bästa stunderna under min studietid... Jag träffade en helt underbar tjej och vad kan man säga om henne? Jo
- She's the girl i never knew i always wanted.

Vad säger ni om det?

Det ena ledde till det andra och vi började faktiskt dejta, tro det eller ej! Och jag hade många härliga veckor!
och här är vi nu.

Fler fantastiska event väntar under året och det ska bli helt makalöst, har jag haft de bästa dagarna i livet hitills så kan jag lova att det kan bara bli bättre!

SaknadSen jag flyttade in till Kalmar så känner jag en stor saknad, det är något som verkligen saknas i mitt liv.
Det kära vänner, det är min katt. Min underbart söta och gulliga katt "gumman" Ni skulle sett nu när jag
kom hem och skulle fira jul. Vad är det första som möter mig vid dörren om inte katten? Vad är det första katten gör när jag kliver in innanför dörren? Jo hoppar upp i famnen! Åh jag älskar min katt det är inte samma sak utan dig! Men jag fick ett par härliga dagar med min söta kissekatt, sov på soffan med katten på magen hela julhelgen och åt god mat.

StuderandeHar sedan den sista augusti 2010 varit student på Linnéuniversitet i Kalmar där jag studerar till Idrottslärare mot gymnasieungdomar. Hitills har jag haft väldigt roligt och skaffat hundratals nya helt underbara vänner. Och roligare ska vi ha kommande terminer nu när vi känner varandra mer än väl.

I övrigt har bloggen inte blivit uppdaterad på väldigt länge, men kommer nu att börja skriva igen.