New Haircut

Kan ju tillägga för er läsare att jag har klippt mig (ännu en gång) 14/8  enligt vissa klipper jag mig ofta, enligt andra för sällan? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro på så jag fortsätter nog gå till frisören med jämna mellanrum för att hålla håret i trim. Hur tycker ni att det blev, visst ingen frisyr för tillfället bara lite lagom platt och tråkigt Men förövrigt passar jag i kort hår montro? Åsikter är välkommna!

Honda Civic

Det lutar mot ett inköp av denna skönheten. Ännu har jag inte körkort med tanke på att jag började ganska nyligen. Men jag bokar nog både teori och uppkörning i början/mitten av september. Visst låter det bra?

Tillbaka till bilen, det är en Honda Civic, begagnad är den ju såklart och jag ska titta på den på Måndag i Kalmar. Den säljs för en billig penning och jag hoppas verkligen att det är något att ha för jag vill ha bilen.  Vad tror ni om inköpet av denna skönheten?
Minigolf


Det blev lite minigolfspelande igårkväll med Anton och Sebastian, Vi valde att spela Fantasigolf nere på Talluddens Camping i Färjestaden (På Öland måste tilläggas för alla nya läsare) Det var väldigt roligt faktiskt, innan vi började spela kom vi överrens om att förloraren skulle bjuda vinnaren på glass (tvåan fick njuta av att han slapp bjuda) Jag kom faktiskt inte sist vilket jag är glad över, haha en glass hit eller dit hade väl inte spelar någon roll men hallå? Vem vill förlora...

Kvällens placeringar:
1:a Anton med sina 47 slag
2:a Daniel (Jag) med mina 52 slag
3:a Sebastian med sina 54 slag

Väldigt värdelöst av oss, många 6:or och 7:or som inte borde ha existerat.

Så jag hade faktiskt med mig kameran ner, dock så blev det inte många bilder tagna med tanke på att vi hade fullt upp med att spela istället. Det var kul, underhållande och väldigt värt.. så vi måste göra om det igen eller hitta på något annat. Nästa aktivitet på schemat som inte har hunnits med i sommar pga jobb och liknande måste bli PAINTBALL?


Närbilld på Antons putt som gav honom en två:a på Hålet


Sebastian är glad efter sitt utslag som gav honom ledningen


Anton uttrycker sin ilska


Och här är avslutningsbilden för kvällen