SpIIkBandy 2010


Obs: Tjejen på bilden har inte med texten att göra förutom att även hon deltog under SpIIkbandyn

Det hände mycket under 2010 och jag tänker inte berätta om allt självklart inte för det skulle bli en hel blogg om alla härliga händelser. Istället tänkte jag berätta lite om ett event som brakade loss mellan den 26 - 28 november. Det är en så kallad innebandy turnering som anordnas av SpIIk, som är en studentkår för teknologerna (media) så att säga. Studenter från hela sverige kunde anmäla sig till turneringen för att delta. Dricka var ju ett måste under turneringen, förfest, mellanfest, turnering och efterfest. thats it liksom och många andra lekar runt detta så som ölhäfv med mera!

Vi var ett antal lag från kalmar men det var just mitt lag som man skulle hålla ett extra öga på för vi hade gått in med inställningen, "vi ska vinna detta" vilket vi förståss inte gjorde... men det var inte långt ifrån. Hade inte fyllan gjort sitt så hade nog klubborna gjort det istället. Redan i gruppspelet var vi tippade vinnare, vi kommer in i slutspelsomgångarna med 19-0 i målskillnad och tänker inte släppa in några mål.
När väl ölen hade gjort sitt så tog aggressionen över, minsta lilla tackling ledde till hämd som var dubbelt så hård. Matchen blåstes av 8 gånger men vi lyckades tillslut spela klart den men förlorade ändå (pga vi blev diskvalificerade) haha. Herregud vilken kväll, men jag kan bara säga en sak. Kvällen bjöd på de absolut bästa stunderna under min studietid... Jag träffade en helt underbar tjej och vad kan man säga om henne? Jo
- She's the girl i never knew i always wanted.

Vad säger ni om det?

Det ena ledde till det andra och vi började faktiskt dejta, tro det eller ej! Och jag hade många härliga veckor!
och här är vi nu.

Fler fantastiska event väntar under året och det ska bli helt makalöst, har jag haft de bästa dagarna i livet hitills så kan jag lova att det kan bara bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback