Nyårsoutfit

 
Firade nyår med Sofie, Karin, Anders, Emanuel och Linn. Jag och Anders och Manne fixade käket, sofie och jag hade tidigare fixat Cheesecaken som vi skulle ha som efterrätt och Karin och Linn stod för att göra förrätten som bestod av kantarellsoppa. Årets nyårsoutfit fick se ut såhär. 

Julafton

 
På julafton vankas det diverse julmat och andra godsaker, har nog ätit nog för två jular nu så det är dags att dra in på alla godsaker när väl det nya året vankas. 

Dalarna, Ludvika, AbborbergÅkte iväg med Sofie till Dalarna/Ludvika/Abborberg för att fira jul tillsammans med hennes släkt och familj. Det var sjukliga mängder med snö i jämförelse med här nere i Kalmar och inte nog med det så låg det mitt ute i skogen och inga grannar så långt ögat kunde nå. Vi blev 22 personer, 5 hundar och 4 katter.
 

Pluggar lärandekunskap


Att bli förskollärare är inte så enkelt som man kan tro, självklart är det ett rätt simpelt jobb att utföra men vägen dit är lång, 3,5års utbildning och en jävla massa kurs litteratur och hemtentor. Grabbarna och jag tog oss friheten att boka ett grupprum och satte oss och skrev hemtenta tillsammans.