Volleyboll

Volleyboll stod på schemat med jobbet, det bjöds på god mat och mycket lek. Volleyboll nere på Långviken, kanon säger jag bara. Lite allmänt ur form om jag får kommentera mitt spel till en början men det släppte framåt kvällen och bra spel började ta form, dock resluterade det även i mycket pinsamheter till och från och inte bara från min sida för en gång skull. Detta är något vi får ta och göra om någon mer gång, men då inte med jobbet, t.ex att vi drar ihop ett gäng ungommar och åker ner och spelar innan sommaren tar slut, vi behöver inte just spela på långviken utan uppe i Arontorp på Öland med grabbgänget går ju bra det med, eller så tar vi en pokerkväll snart igen. Vi spelade från tidig kväll till mycket senare på kvällen som ni kanske ser på bilderna här nedanför.

Har tyvärr nu på senaste tiden inte haft någon lust att blogga, har inte blivit så mycket datorsittande faktiskt, men nu sitter jag på jobbet och har tråkigt och tänkte att jag kunde blogga lite. 

nähää om man kanske skulle ta och jobba lite? (näääää) men hursomhelst, här kommer lite bilder från kvällen.


Filmkväll

Ikväll kommer Emma och då blir det massor med gott som serveras. Ungsbakad fläskfilé och klyftpotatis med någon god sallad till som jag får gå och sist men inte minst lite rödvinssås, sen ska vi ta det lungt och se på film, äta chips och jordnötsringar. Vi ska bara ligga och ta det lungt ikväll, riktigt skönt efter en veckas yttligare slit på jobbet. JÄVLA TURISTER! säger jag bara. Varför stannar dem inte bara hemma? eller åk någonannanstans. Haha jag har tröttnat rejält på stockholmarnas gnäll.

Jaja åter till kvällen. Detta blir nog toppen måste tilläggas. Nu ska jag gå och fortsätta med maten, Ciao sålänge!


EDIT: NU är det dagen efter och kvällen blev lyckad, maten var god, vi såg en höjdarrulle (Poseidon) sett tidigare och den är mycket bra och sen så såg vi en halv mycket dålig film (en shopaholics bekännelser) riktigt usel film tyckte jag och det tror jag flickvännen höll med om då hon somnade i halva filmen och hela tiden satt och kommenterade vilka fula kläder hon köpte. Haha. Så är det.

Leverans Status


Fick precis en leverans status från min kontakt i Kina. Mobilen är påväg och jag är glad. Inom ett par dagar finns den i min ägo. pga leveransproblem får jag den näst intill gratis med massa tillbehör. Kan ju vara kul att prova iallafall.
Nu är jag hemma från en hård arbetsdag på turistbyrån, sitter här nyduschad och varm efter en cykeltur i ovädret som kommit till Öland. Ösregn, åska och massvis med blixtar... wow säger jag ett sånt här oväder var många år sen vi hade.


Antagningsbesked

Nu är det såhär att jag har blivit antagen till Linköpings universitet där det är planerat att jag ska gå en Lärarutbildning för att kunna bli lärare i gymnasieskola? Hur tycker ni att det här låter, kan det vara något för mig. Ska jag verkligen sätta mig i plugget i tre år för att sadla om till lärare? Jag känner mig lite kluven, ser både för och nackdelar... Men det som helt klart kommer påverka mest är om flickvännen kommer in i Linköping eller inte. Jag ska disskutera detta med gamla lärare och goda vänner och se vad dem tycker, säg gärna hur ni anser att jag borde göra. Lägg en kommentar i bloggen med din åsikt. KAN NI SE MIG I ROLLEN SOM LÄRARE PÅ GYMNASIESKOLA? Möjligen undervisa i något media eller idrottsämne?


Hiphone KA08

Leveransproblem med min nya mobiltelefon som jag har beställt uppstod, kom överrens med säljaren på tradera att jag skulle få en viss ersättning, så två mobiler är nu på väg att skeppas till mitt hem. Den som jag har skrivit om tidigare (Guldmobilen) titta i tidigare inlägg om ni var intresserade samt denna miniversionen av iphone. Bra deal eller vad säger ni? Två till priset av en "halv" .. för priset var väldigt lågt, iofs import från ett asiatland men de brukar hålla ett tag. Ska prova dem och se vad dem går för så fort dem dimper ner i brevlådan. Jag är spännd, måste få prova mitt nyaste köp snart. Inom en vecka då ni kära läsare, då ska ni få se.

Thunderstorm

Måste börja att säga att dagens åskoväder inte var att leka med, molnen var riktigt hemska och ovädret passerade rakt ovanför oss. Det var så att lamporna dallrade ovanför mig på jobbet, när jag kom hem slängde jag mig över kameran och lyckades få ett par bilder på mörka moln, riktigt hemska men värre var dem ju ett tag. Men tyvärr på bilden som ni ser här under så är det bättre väder på gång. Jag tycker att det känns mycket bättre när det är oväder, för då känner jag mig inte dålig för att jag inte sitter i solen. Jobbar ju inne hela dagarna så inte får jag någon sol nu i sommar mer än på helgerna. Så mer regn och mer åska på vardagarna TACK. Det var ju inte bara åskoväder det var blixtar och regn överallt, regnet verkligen forsade ut ur stuprännorna, på jobbet sprutade vattnet snett upp och rakt ut flera meter ur rännorna. Önskade att jag hade haft kameran med mig till jobbet och plåtat detta. Det var sjukt hur mycket det regnade. men hursomhelst kom uppehållet och jag slutade lite tidigare från jobbet idag för att dra mig in till Kalmar och gå på min inplanerade Körkortsteori, det går bättre och bättre och självklart lär jag mig mer och mer också vilket jag antar är meningen?

Så ett körkort efter sommarens högtryck är att vänta sig, jag längtar faktiskt. Så i morgon är det handledarkurs med pappa för att äntligen få komma igång med körandet (lagligt) fniss*

Förövrigt har jag kommit underfull med att jag nog måste fotografera lite mer samt även publicera lite fler inlägg här på bloggen åtminstone oftare då jag tydligen har fler läsare än jag tidigare trott. Har till och med fått sms där det står. UPPDATERA BLOGGEN. Så jag ber om ursäkt att jag jobbar för mycket kära läsare.Sigma EF-500 DG SUPER

Ett av veckans inköp som anlände igår var då en Sigma EF-500 DG Super en helt okej blixt absolut i min prisklass, fungerar perfekt till min Canon Eos 400D när jag gör ETTL. Wünderbar säger jag bara! Det blir genast lite roligare att fotografera porträttbilder utan en studiorigg nu. Och det underlättar en hel del med ljuset så att säga. Funderar på om jag ska ta med mig kameran till Lammet & Grisen (resturang som jobbet bjuder på) i morgon då när det är lite festligheter för en gång skull. Kanske det kanske.