Tradera dagDessa gav jag totalt 61:- för (Mina)             Dessa är till min bror 150:- (brorsans)

Idag har varit en ganska bra dag, brorsan ville att jag skulle bjuda på ett par jeans på tradera åt honom, och det gjorde jag också och lyckades få hem dem väldigt billigt. Och så blev jag själv sugen på ett par och lyckades få dem ännu billigare 1:- närmare bestämt men frakten var på 60:- så ja 61:- totalt för er som inte kan matte, och detta var för mina jeans. Brorsan fick ge 150:- för sina. Får se vad man mer kan hitta för roliga saker där inatt.

Testpilot på Life Sportdryck


Jag har precis ansökt om att få bli testpilot på smartson för Life sportdryck. Har goda möjligheter att bli en av de 500 utvalda. Känner att det kan vara en kul grej att prova på då jag ständigt utövar idrott numera. Samtidigt får jag ju även något vettigare att skriva om på bloggen. Kan skriva om resultaten och hur framstegen ser ut i samband med sportdrycken från life. Håller tummarna och hoppas att det går vägen. Då jag för närvarande inte tar några andra kosttillskott eller liknande känns det helt rätt.

Ansöl du också?
http://smartsontestpilot.se/life/bli-testpilot/
dock är sista anmälningsdagen den 21 Februari, alltså i morgon. Upptäckte själv det väldigt sent (idag) men håller mina båda tummar på att jag blir utvald till detta.