This Is Winter

Nu har det snöat i två dagar och det snöar fortfarande, blir bara mer och mer snö hela tiden känns det som. Och ikväll ska det bli snöstorm? Det har redan börjat blåsa upp och SMHI har gått ut med en klass I stormvarning. Så håll i hatten om ni befinner er utomhus ikväll ni som bor i smålands trakterna, annars håller inomhus, det är deras uppmaning till folket. Själv börjar jag oroa mig för min uppkörning som snart ska äga rum? Hur tusan ska detta gå, är helt oförberedd på all snö som föll nu så jag oroar mig kraftig för hur det ska gå med hala vägar, försämrad sikt med mera.

Men hur som helst så tog jag mig en tur ut i snön under förmiddagen och knäppte lite med kameran. Dock inga höjdarbilder bara mer överblick på hur mycket snö det har kommit på kort tid. Hade inga vantar så va inte ute alldeles för länge då jag började frysa om mina fingarar.


Over The Sea


Rösta på veckans blogg

Rösta på mig i veckans blogg på Modeguiden.nu tävlingen håller på fram till den 21 December så jag hoppas att ni lägger en röst på mig. Första blogg tävlingen jag är med i och jag tycker absolut att jag har den bästa bloggen om man jämför med de andra bloggarna. Jag skulle bli jätteglad och evigt tacksam!


Chocolate Sunset


Online Hysteri

Jag skulle vilja kalla det galenskap, men det kan jag inte för då är jag minst lika galen som alla andra. Istället har jag valt att kalla det Online Hysteri aka Flash Hysteria. Det handlar helt enkelt om beroende framkallande flash filmer med en klatching sång som man bara inte kan låta bli att sjunga med i efter ett tag. Herregud det har varit ett sånt fruktansvärt snack om dessa under bara någon månads period och dem håller fortfarande på. Det har funnits mängder med föregångare till dessa men inga som är värda att nämnas. Istället listar jag dessa flashfilmer med en tillhörande sång som har strömmat runt i högtalare runt om i hela världen under de senaste månaderna.

Det har blivit en riktig online hysteri.

1. Look At My Horse, För att se filmen (Klicka här)2. Narwhals, För att se filmen (Klicka här)


Förändring

Nu börjar det närma sig med stormsteg, och då menar jag verkligen STORMSTEG. För inom en vecka har jag min uppkörning vilket kanske kommer att förändra hela mitt liv om jag lyckas. Att ta körkort förändrar en stort, man kan åka var man vill, när man vill vilket underlättar min vardag massor. Kommer träffa flickvännen oftare än bara på helgerna... Åka och hälsa på vänner som flyttar en bit bort, umgås med vännerna i närheten, skjutsa runt folk. Kommer kunna söka jobb längre bort och utan att behöva bry sig om bussförbindelser och liknande. Detta är stort, så nu hoppas jag att ni håller alla tummar och tår för att jag snart får köra runt med min peggy "Peugeot 306 XR-95:a" bara för att tillägga det för intresserade läsare. Önska mig lycka till!
Fireworks


Skyhigh


Darkness falls


Alone in the dark


Drops


Wind


Summer day


Seagull


You're the storm


Twirling water


Flower power


Voddler

Igår var en bra dag, en voddler invite damp ner i min inkorg på mailen och vips så hade jag voddler som många i sverige just nu är ute efter en invite till. Shit pomfritt säger jag bara. Hade inte höga förväntningar och tur var väl det då utbudet var lika med noll samt att interfacet inte var det allra bästa. Men idén var god. Kommer dock använda voddler lite då och då, finns ju alltid en och annan sevärd film att se.

Har ni bloggläsare fått voddler ännu?