Produkt på ingång

Pålitlig kille den här och riktigt hygglig, nu skickade han mig ett Koll ID så att jag kunde spåra produkten (hiphone i9 3g med wifi och svenska menyer) riktigt gutt, nu vet jag att den är på väg iallafall. Vilket känns bra för nu behöver jag en ny telefon i dagarna. Den befinner sig just nu i stockholm iallafall. Då ska den bara transporteras med DHL från Stockholm till Öland.Köp & Sälj period

Om ni kommer ihåg från i sommras så var jag inne i en liten "Köp & Sälj Period" På auktions sidan www.tradera.com. Och jag kan ju bara säga att det har INTE börjat igen. Utan det jag tänker berätta nu var bara en ren slump egentligen. Jag kollade min inkorg efter svar på lite jobb ansökningar jag har gjort men istället hittade jag något ännu intressantare. Det var ett mail från en av dessa "Tradera kontakter" som jag fick i sommras, många utav de produkter jag köpte var från en och samma person och just denna personen hade kontaktat mig via mail och frågat massor med snälla frågor och självklart svarade jag.

Då kläckte han ur sig att om jag ville kunde jag få chansen att prova på en Hiphone i9 3G telefon med wifi (en nyare variant än de som säljs på tradera) GRATIS. Det hela går ut på att jag får telefonen hemskickad helt gratis, och tanken är att jag ska prova och se hur väl den fungerar i vardagslivet, buggtesta osv. Självklart kan jag inte göra annat än att tacka ja till ett sånt erbjudande. Det är som sagt en Iphone kopia vilket jag självklart inte har några höga förväntningar på. Men kan alltid vara kul att prova något nytt, och det kunde verkligen inte komma mer lägligt eftersom jag har enorma problem med min nuvarande telefon som jag knappt kan ringa ifrån. Så inom en vecka dimper den ner i min brevlåda. Ett plus är att den även har svenska menyer (vilket tidigare versioner av telefonen inte har haft) Eftersom jag tidigare har ägt en liknande telefon dock i mini format som gick sönder efter ett tags användande (så går det när systersönerna får tag på den) så självklart att jag ska prova den, det är verkligen en självklarhet, jag får även behålla telefonen vilket också är ett superplus. Det jag ville få fram med det här inlägget var att det finns en hel del trevliga och seriösa personer man kan handla av på internet.


Bussresa

Ursäkta att jag har varit inaktiv igen, det kommer perioder då jag verkligen inte har någon lust att sitta framför datorn, och allra helst inte skriva blogg. Men nu börjas det igen, och jag ska börja klaga direkt. Efter en riktigt mysig helg med flickvännen så började bussresan hem mellan Kalmar och Öland, det är inte långt. Knappt en mil men tillräckligt frustrerande när man blir stillastående på bron mellan kl. 12.15 - 14.15. Herrejävlar säger jag bara. Vädret var ju dock bättre, solsken men det blåste förbannat mycket kan jag tillägga. När bussen kommer körandes på högbrodelen märker jag att chauffören ser helt vilsen ut, bussen börjar svänga höger bussen börjar svänga vänster, han skriker till och BANG POFF PANG bussen smäller i bro räcket två kanske tre gånger, sen hörs ett förbannat skrålande ifrån motorn SCHHRRROOOOOOOOOOOF och det börjar ryka helt utom kontroll i bussen. Motorn gick åt helvete kan man ju lungt säga. Ingen fara för oss i bussen mer än att motorn blev helt kaputt. Bakom oss kommer en polisbil som hjälper chauffören med varningstrianglar och liknande, ringer även bärgningsbil men det finns ingen tillgänglig de kommande två timmarna, så det rings efter en förstärkningsbuss som ska vara på plats inom 20 minuter, denna dyker aldrig upp. vi väntar och väntar och fortfarande så dyker det inte upp någon buss. Utan istället så går jag fram och frågar chauffören om dom inte har några avtal med nått taxibolag, och då uttrycker han sig.

-Visst fan, det har du rätt i. Klippsk grabb!

Då blir man ju lite små stolt, och vips så var det två taxi på plats för att transportera oss sju passagerare som satt i bussen. Tråkigt kallt och jävligt men ack så uppfriskande. Haha. Klämde fram en mobilbild på oss stillastående på bron dock ingen höjdarbild men vad tusan spelar det för roll om hundra år likom?