Garaget.org

Nu har jag brutit mitt löfte att aldrig skaffa "garaget.org" när jag skaffar bil? detta gjorde jag samma dag, jag är galen? har ju nu gått och blivit en bilnörd? Herregud skjut mig... eller nej jag skojjar bara eller ja jag har ju garaget.org men jag menade att ni inte skulle skjuta mig för det. Jag är samma jag ändå.
Vill ni läsa mer om bilen kan ni göra det här: http://www.garaget.org/daeny 
förövrigt har jag gått och fått lite intressanta saker från folk jag känner.. och när jag säger fått så menar jag fått helt gratis.. och ja varför inte.

Döm mig inte för detta utan man blir som man umgås faktiskt, vänta till helgen då kommer mer smaskigheter ... och då inte om bilar, det lovar jag. Det är ju Ölands Skördefest nu i helgen.Nya pedaler värde ca 300kr (fått av en bekant)Sätesöverdrag som skickas till mig av en bekant som jag lärde känna på garaget.org i dagarna (värde ca 499kr)Så på grund av dessa händelser verkar det som om det kommer bli "BLÅ/SVART" inredning som jag ska satsa på i bilen... med tanke på att jag har fått blåa pedaler, blåa sätesöverdrag, har en blå bil, stereon lyser i blått.. med mera? Ja mer blå/svart åt min peugeot kommer det bli.


Peugeot 306 XR

Till att börja med måste jag be om ursäkt för att jag blir lite inaktiv till och från men det är så mycket som händer till och från att jag inte har tid att skriva här, men det har hänt en hel del sen sist. Så tänkte berätta EN sak. Och det är att jag har gått och köpt mig en bil. Det blev inte bilen jag visade i tidigare inlägg då det var alldeles för mycket fel på den. Istället köpte jag mig en Peugeot 306 XR som rubriken säger och detta för pengarna som jag vann på poker.

Tycker om den förbannat mycket ska jag säga er och den går som en klocka. Dock har jag upptäckt att bromsarna fram var ganska slitna så nya är beställda, annars ingen rost förutom två små rosthål under bilen som håller på att svetsas ihop i detta nu. Nästa steg i processen är att ta körkortet vilket bilen hjälper mig med. Lättare att övningsköra, mer peppad på körkort. Sen ska jag börja utrusta bilen, eller ja det har nog egentligen redan börjat, har fått mig ett par nya högtalare att sätta i framdörrarna, en ny stereo är på väg, sätesöverdrag kommer, nya fälgar blir ett senare projekt.

Vad tycker ni alla om skönheten? :)
All-In

Nu har Daniel varit i farten igen... vad säger ni om veckans vinst på Texas Hold'em?
Jag har inte mycket mer att säga för tillfället mer än att jag om en liten stund ska åka och kolla på en bil igen. Den senaste bilen jag skrev om kollade jag igår och herregud vilket åbäke. Sämsta jag sett. Men nu fick man tillskott i kassan då kanske man kan hitta något ännu bättre.