Thunderstorm

Måste börja att säga att dagens åskoväder inte var att leka med, molnen var riktigt hemska och ovädret passerade rakt ovanför oss. Det var så att lamporna dallrade ovanför mig på jobbet, när jag kom hem slängde jag mig över kameran och lyckades få ett par bilder på mörka moln, riktigt hemska men värre var dem ju ett tag. Men tyvärr på bilden som ni ser här under så är det bättre väder på gång. Jag tycker att det känns mycket bättre när det är oväder, för då känner jag mig inte dålig för att jag inte sitter i solen. Jobbar ju inne hela dagarna så inte får jag någon sol nu i sommar mer än på helgerna. Så mer regn och mer åska på vardagarna TACK. Det var ju inte bara åskoväder det var blixtar och regn överallt, regnet verkligen forsade ut ur stuprännorna, på jobbet sprutade vattnet snett upp och rakt ut flera meter ur rännorna. Önskade att jag hade haft kameran med mig till jobbet och plåtat detta. Det var sjukt hur mycket det regnade. men hursomhelst kom uppehållet och jag slutade lite tidigare från jobbet idag för att dra mig in till Kalmar och gå på min inplanerade Körkortsteori, det går bättre och bättre och självklart lär jag mig mer och mer också vilket jag antar är meningen?

Så ett körkort efter sommarens högtryck är att vänta sig, jag längtar faktiskt. Så i morgon är det handledarkurs med pappa för att äntligen få komma igång med körandet (lagligt) fniss*

Förövrigt har jag kommit underfull med att jag nog måste fotografera lite mer samt även publicera lite fler inlägg här på bloggen åtminstone oftare då jag tydligen har fler läsare än jag tidigare trott. Har till och med fått sms där det står. UPPDATERA BLOGGEN. Så jag ber om ursäkt att jag jobbar för mycket kära läsare.



Kommentarer
Postat av: Jessica andersson

Oj, de låter ju inte alls kul!

Då kanske det är på väg hitåt?



När vi var på Öland fick vi ju både regn och åska.. så vår tid ute förstördes ju lite =( men det var mysigt ändå! =)



Är de för mycket begärt med fint väder på sommaren? man börjar ju undra XD

2009-07-08 @ 21:07:03
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: Elin

Det låter bra! Joda med mig är det bara, lite trött bara, tar på krafterna att stiga upp vid sex varje morgon :P

2009-07-09 @ 10:23:56
URL: http://karlssonochforsberg.blogg.se/
Postat av: Jessica andersson

Jadu, de där med vädret är A och O =)man får vara glad när solen tittar fram helt enkelt!



Planer inför helgen?

2009-07-09 @ 18:22:35
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo,det är nog dessvärre så att ag åkt på en öroninflammation. Har haft det så många gånger innan så jag känner igen smärtan :/ men men, ibumentin är min bästa vän just nu :P Annars är allt bra, varit en riktigt lugn helg, själver? Har du blivit något klokare på hur du ska göra med utbildningen? :) Jag tror nog att du skulle passa som lärare :) Ha det!

2009-07-12 @ 18:55:10
URL: http://karlssonochforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback