Garaget.org

Nu har jag brutit mitt löfte att aldrig skaffa "garaget.org" när jag skaffar bil? detta gjorde jag samma dag, jag är galen? har ju nu gått och blivit en bilnörd? Herregud skjut mig... eller nej jag skojjar bara eller ja jag har ju garaget.org men jag menade att ni inte skulle skjuta mig för det. Jag är samma jag ändå.
Vill ni läsa mer om bilen kan ni göra det här: http://www.garaget.org/daeny 
förövrigt har jag gått och fått lite intressanta saker från folk jag känner.. och när jag säger fått så menar jag fått helt gratis.. och ja varför inte.

Döm mig inte för detta utan man blir som man umgås faktiskt, vänta till helgen då kommer mer smaskigheter ... och då inte om bilar, det lovar jag. Det är ju Ölands Skördefest nu i helgen.Nya pedaler värde ca 300kr (fått av en bekant)Sätesöverdrag som skickas till mig av en bekant som jag lärde känna på garaget.org i dagarna (värde ca 499kr)Så på grund av dessa händelser verkar det som om det kommer bli "BLÅ/SVART" inredning som jag ska satsa på i bilen... med tanke på att jag har fått blåa pedaler, blåa sätesöverdrag, har en blå bil, stereon lyser i blått.. med mera? Ja mer blå/svart åt min peugeot kommer det bli.


Kommentarer
Postat av: korven

NAJS!

2009-09-25 @ 07:47:04
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Adam Petrini

Ser nice ut du! :)Tack för din kommentar! Jaa tänker ta något tillfälle varje månad att fota lite hemma i hemmet det är ju både roligt och bra att öva på så :DNu när du säger att den är unik så stämmer det ganska bra inte sett många sådana bilar överhuvudtaget faktiskt så det är nice!

Hoppas på körkortet inom en snar framtid så vi kan dra till lite goa ställen och fota :D

2009-09-25 @ 13:25:37
URL: http://adampetrini.blogg.se/
Postat av: Daniel

Köp en bil åt mej!

2009-09-25 @ 15:13:28
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Emmelist

Hejsan! tänkte bara tipsa om att jag har dagens blogg idag! Eftersom jag ligger på "mest aktiva" listan här på blogg.se så kan det betyda rätt många nya besökare för dig om just DU vinner.Annars så får jag önska dig en trevlig dag!!

2009-10-06 @ 11:24:10
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback